Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, підкажіть, якщо tracking number прийшов через день після submit application на провінційну номінацію, це пішло в роботу і офіцер розглядає, чи просто автоматом прислали ще без розгляду?
-
Доброго вечора! Будь ласка підкажіть у вкладці previous stays же вказуємо тільки манитобу і перміт/візу? Трохи збило що на відео перелічили візити до інших провінцій. У мене було три поїздки на вихідні до Оттави/Торонто.
-
🔫 @jesiwork кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @mary_dyomina, @Arxipova, Marta, @xergioktheking, @kkkkkkkarinka, @art_kurg, Anna, Denys Herasymenko, Igor, @MrAltruist Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, подалась на PR, номінація по SWM, на АОR чекаю вже 4 місяці. Хочу змінити роботу, знайшла нову на full-time. Абсолютно різна сфера діяльності, але зарплатня вища в 2 рази. Чи зможе допомогти для схвалення офіцером зміни роботи, якщо я залишусь на part-time на поточній роботі і перейду на full time на нову ? чи це взагалі не має сенсу і просто вказувати намір на зміну роботи?
-
Для імміграції не потрібно.
-
Wes, підкажіть будь ласка чи потрібно брати справку з поліції Канади, якщо я перебуваю тут більше 6ти місяців і їхати не планую?
-
Хух. Дякую