Імміграція до Манітоби
-
Dmytro Якщо нічого не вирішиться з паспортом, я ж не можу використовувати цей паспорт з помилкою для подачі на номінацію. Що мені робити в цій ситуації? В мене залишився місяць щоб завершити провінційний етап... Мені просто дочекатись завершення цього терміну і починати все знову? 😔
-
Ціни на переклади, щоб розрахувати приблизно: Ваш комплект: свідоцтво про нар- 200 грн довідка польською мовою- 500 грн( так як буде перекладатися з пол на укр, потім з укр на англ) диплом спеціаліста- 200 грн диплом бакалавра- 200 грн диплом молодшого спеціаліста- 200 грн свідоцтво ФОП- 200 грн свідоцтво про шлюб - 200 грн рішення про розлучення - 450грн атестат - 200 грн додаток до атестата- 200 грн свідоцтво шкільне- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн витяг про несудимість- 200 грн По чоловіку: свідоцтво про нар- 200 грн довідка польською мовою - 500 грн свідоцтво 9 клас- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн атестат- 200 грн додаток до атестат- 200 грн свідоцтво з коледжу- 200 грн додаток до свідоцтва з коледжу- 200 грн диплом кваліфікованого робітника- 200 грн додаток до диплома- 200 грн свідоцтво з коледжу- 200 грн додаток до свідоцтва- 200 грн витяг про несудимість- 200 грн трудова- 500 грн Загальна вартість за все- 6550
-
Їм плювати на нас тут, вони не заінтересовані допомогати. Що побачили то і вислали
-
То вже буде Ваша помилка і Вони будуть так далі висилали, бо там було внесено в систему
-
Може бути так, що вони зробили правильно, а Ви неправильно переклали імена на англійську.
-
Ви робили нові паспорти? До цього в дітей не було паспортів?
-
Я не можу зрозуміти чому? Я всі документи подала, вдруге заплатила консульський збір, зробила фото, купила конверт... А вони нічого не зробили. Прислали той паспорт за який я також все оплачувала. Можливо вони просто переплутали і поклали до конверту не той паспорт. І новенький десь так і лежить в Торонто і чекає відправлення. Просто конверта з моєю адресою у них вже немає.
-
Доброго ранку всім. У мене не стандартна ситуація. Спробую в двох словах пояснити. В січні цього року я робила паспорти для моїх дітей. Коли я їх отримала то виявила помилку у паспорті сина (була пропущена літера у прізвищі) Тому у червні місяці цього року я знову пройшла всі сім кіл пекла по виготовленню паспорта. І ось кілька днів тому я отримала паспорт. І яке було моє здивування коли я побачила, що мені надіслали той паспорт, який я віддала на знищення. Справа в тому, що я зараз в процес подачі документів на провінційний рівень. У мене лишився місяць, щоб завершити все... Але тут така проблема... я маю недійсний паспорт. Щоб ви могли мені порадити в цій ситуації?