Імміграція до Манітоби
-
у всіх, хто працював в україні, буде своя “цікава історія”. починаючи з того, що не завжди була можливість офіційно працювати, потім часто був працевлаштований на одну посаду, а по факту кілька поєднував, потім розходження між назвою продукту та юр особою, ще фопи. короче, як все до купи зібрати, я не знаю
-
Була така ситуація: я працюю на одному місці вже більше 5 років. Але спочатку була зареєстрована на фоп , фоп помер, і мене перевели на нове підприємство . Хоча фактично місце роботи, адреса , та обов’язки не мінялись. Але записи в трудовій є на 2 окремі фірми. Виходить що листа я можу зробити лише з теперішнього ПП. Адже попереднього фоп вже не існує, ні печатки, ні керівника … ось така історія
-
Головне раджу дотримуватись тут всіх законів :) Хоча особито знаю людей які перетнули кордон України за $5,000 (зробившись інвалідом).
-
Не можу підсказати, не знаю.
-
Дякую.Візу вклеїв в старий паспорт.(термін дії 2.5р.старого паспорта),І вже отримав новий біом.паспорт.якщо показати офіцеру,-єможливісь отримати ворк перміт на три роки,так як є новий свіжий паспорт ,а не на 2.5р так як старий паспорт з візою дійсний тільки 2.5р?
-
Так, візи видають практично всім. Потім зможете продовжити дію паспорта або ж за той час встигнути податись на ПР. Більш полегшеної можливості (нажаль через трагічні обставини) приїзду до Канади ще не було.
-
Дякую
-
а додатково нічого не потрібно друкувати із кабінету ircc?
-
Підкажіть будьласка, які документи потрібно мати з собою в аєропорті для отримання work permit?