Імміграція до Манітоби
-
Федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція надала номінаці, перевірка на безпеку, перевіряють достовірність наданої вами інформації (навіть деколи через підтвердження документів, звертаючись до установи, яка їх надала), медогляд. Плюс інші перевірки, про які відомо тільки федеральному уряду ))) Якщо вони будуть мати запитання чи будуть сумніви у достовірності інформації, то вам буде надано шанс пояснити та надати відповідні документи.
-
1. Так, але для аплікації на ПР треба буде паспорт обов"язково. Поки ви можете надати SJTD, ну і плюс буде свідоцтво про народження дитини як один із обов"язкових документів. 2. Скільки часу ви сommon-law? В будь-якому випадку треба буде надавати докази спільного проживання. 3. Якщо роботодавець той самий, то головне, щоб у employment verification letter вказали нову посаду, тип найму (full time) та дату, з якої почав працювати на роботодавця. Відпрацьовувати ще раз півроку не треба, якщо зміна посади в межах однієї компанії.
-
Immigration centre - це громадська організація. Ми - волонтери. Інформація, яку надає центр чи ви отримуєте в цьому чаті, базується виключно з читання офіційних джерел та аналізу тисяч різних індивідуальних ситуацій, які ми колективно бачили за багато років, допомагаючи інформацією з імміграцією. Ні центр, ні ми не можемо замінити імміграційного офіцера, який чи яка буде розглядати вашу аплікацію та приймати рішення.
-
Чи правильно я зрозумів, що провінційні номінації - це одне, але федерали можуть мати на це власну думку. Типу "нашо вы там в Манітобі набрали собі далекобійників чи будівельників, як їх і так багато? Не дамо!"
-
Дякую! Дуже мене втішили відповіддю 😀 common-law достатньо: рент більше року, спільний рахунок пів року, але був відкрити спільний рахунок у Німеччині, і йому вже більше року. Сьогодні була в immigration centre то вони сказали, що цього достатньо для підтвердження. Чоловік роботодавця не змінював, тому ок. Ще раз дуже дякую 😊
-
Федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція надала номінаці, перевірка на безпеку, перевіряють достовірність наданої вами інформації (навіть деколи через підтвердження документів, звертаючись до установи, яка їх надала), медогляд.Плюс інші перевірки, про які відомо тільки федеральному уряду ))) Якщо вони будуть мати запитання чи будуть сумніви у достовірності інформації, то вам буде надано шанс пояснити та надати відповідні документи.
-
Ні, в immigration centre знаходиться нотаріус що завіряю форму цивільного шлюбу. Більш ніяку інформацію я не запитувала в них. Дівчина з цієї групи підказала шлях оформлення common-low. Я всю інформацію отримую тільки з цього чату! Дякую вам велике за вашу допомогу 🙌 ви робите неймовірну роботу 👍
-
Тобто, перевіряють в основному технічні деталі?
-
Ні, не так трохи. Федеральний уряд перевіряє, чи провінція правильно оцінила, наприклад, ваш НОС, чи ви відповідаєте вимогам провінційної програми тощо. З того, що я особисто бачив, це випадок зі знайомою, яка працювала як Account Manager, а провінція надала номінацію їй як Accountant. Федерали завернули
-
Всім привіт, писала о ситуації ще продублюю: заільнили з роботи фул тайм, відпрацювала 10 міс не успішна податися по swm, що мені потрібно для Swo, бали рахувала є 60, з роботи звільнили через проблему нехватки роботи, там скорочення. Мені треба шукати нову роботу фул тайм або я може будь яку шукати щоб подаватись ? Так як пропрацювала більше пів року та документи усі в порядку
-
ОК. Дякую!
-
Вже шостий місяць так.