Імміграція до Манітоби
-
А якщо, наприклад, ситуація навпаки: дружина з дитиною подається на SWM, а чоловік в цей час невиїзний з України (воєнний стан невідомо коли відмінять) - в такому випадку чоловік не отримає ПР разом з дружиною? Фактично перебувати в цей час в Канаді він не зможе. Дякую за відповідь.
-
На скільки я трактую слова провінції, то подача буде безкоштовною Manitoba has waived the MPNP application processing fee for Ukrainian citizens who apply to the MPNP for nomination since February 22, 2022. Але чи маєте бути громадяни України, адже зараз дуже багато прилетіло людей з Європи, які мають інші громадянства. Нагадую, що у разі набуття громадянства іншої держави, ви повинні це все вказувати у ваших анкетах. Misrepresentation may result in rejection of your application.
-
Дякую за відповідь )
-
Добрий ранок Підкажіть чи подачана на ПР через програму SWM платна для українців ?
-
1) з точки зору Канади maternity leave не рахується досвідом роботи. Хоча в Україні йде стаж, наскільки я знаю. Але ви ж фактично роботу не робите. 2) податки не є вашим доходом. Тут багато було у схожих ситуаціях, то може порадять як краще показати декрет.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, запросила у роботодавця рекомендаційний лист. Він пропише туди мою заробітню плату за останні 5-6років, але постало питання по декрету. 1. Чи правильно буде писати декретні роки як досвід (виходить 2 роки із п'яти)? 2. В довідці ок 5 вказано, що компанія сплачувала податки за мене в період декрету, то ж чи правильно вказувати ці суми в листі як мій дохід за ті два декретні роки?