Імміграція до Манітоби
-
Підходить)
-
Та ви зотя б один зловили то думаю що можна в один день всі чотири паспорти подати. Все проходить дуже швидко 10 хв і все головне все підготувати Зараз пошукаю для вас електрону пошту Консульства України в Едмонтоні Можете їм написати і вони вам дадуть відповідь
-
У мене четверо і зловити чотири слоти, то 🤪🤪
-
Якщо ви у Вінніпезі то кожного дня 19:00 відкривається реєстрація на подачу паспорта. Знаю все по своєму досвіду Я все заповнив і літав у Едмонтон де подавав синові документи на паспорт
-
Дякую, якраз таку помилку і зробила, порахувала себе) В ЕОІ. Заявку ще не відправила, зберігла. Напрошується питання... Якщо профіль існує рік в ЕОІ, то чи можна все заповнити, зберігши документи та не надсилати. Ще трохи назбирати грошей, дати час полежати на карті. І через місяці 2-3 скоригувати суму та надіслати заявку, щоб далі вже з нею на номінацію? Я так розумію, що якщо вже надіслав, то все, тоді лише через два місяці нова аплікація ЕОІ. А якщо зберігати, підготувати, але не надсилати, то можна повернутися в той час до неї, як будемо готові?
-
Це я так розумію, схоже на моє питання? Що якщо зберегти в особистому кабінеті до подачі все, лише корективи потім додати та відправити, то так можна робити?
-
Отримав кілька типових питань у приват. Як я вже казав, адміни чату не відповідають приватно. Як відновити статус у Канаді після того, як ваш перміт став недійсним і ви не подалися на продовження 👉 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/restore.html