Імміграція до Манітоби
-
Тобто після виходу на роботу після холодів треба заново відпрацьовувати 6 місяців і знову холода -біржа ( чи як це називається) замкнуте коло 🤦♀️ Дякую за відповідь 🌺
-
Добрый вечір , Не знаю піднімали вже це питання в групі чи нє , можливо хтось знає, якщо холодами переводять на біржу на кілька місяців то це вважається що стаж перерваний чи ні ? Дякую за адекватні відповіді
-
Так, ви конкуруєте з кандидатами з пулу, якщо подаєтесь за Skilled Worker in Manitoba (SWM). А якщо прохідний бал у вибірках знизиться до 625 Ви не можете це прогнозувати. У минулому були люди, які чекали майже рік зниження балу на одиницю, щоб їх відібрали. Їх відібрали, а тих, хто мав на два бали нижче - вже ні. Тобто люди прочекали марно рік
-
Шановний Wes, я правильно розумію, що подавши заявку в EOI і якщо у мене даний момент не вистачає балів, у мене виходить 625 (це пів року роботи TEER 3+вища освіта),мені не надішлють запрошення LAA,якщо у вибірках прохідний бал вище 625,але я зможу його підвищити наприклад здавши англійську,або через три місяці у мене буде рік стажу роботи в Манітобі?А якщо прохідний бал у вибірках знизиться до 625, то в подальшому мені немає сенсу його підвищувати так як я і так відповідаю вимогам і на подальших етапах рівень бала вже ролі не грає?
-
Доброго дня. Чи запрошували додатковий докумен у чоловіків війсковий квиток???дякую
-
Дякую
-
Так, зазначаєте, що подавалися на ворк перміт по CUAET.
-
Шановні. Допоможіть будь ласка. При подачі на номінацію в 4 пункті про application history. Чи вважається подача на work permit за програмою cuaet частинкою цієї історії, чи це само собою зрозуміло?