Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім. Ми сім'єю хочемо приїхати в Канаду, але ми чули, що нас не випустять із Німеччини, тому що потрібні окремі закордонні паспорти дітям. У всіх віза вже є, тільки діти вклеєні в мій паспорт і візи теж. Може хтось чув або стикався з такою ситуацією. Усім гарного дня і настрою.
-
А якщо я працювала 5 місяців все одно треба довідка?
-
Але то було рік назад, час минув, і яке відношення зараз не знаю. Я так розумію що ще рік назад лояльне відношення було нормою. І насправді записатись до консульства та чекати новий паспорт зараз дуже довго та складно. А в канадських реаліях ще й дуже коштовно
-
Вибачте, що дублюю запитання, бачу повідомлення, що буде відповідь, але саму відповідь не знайшла… Підкажіть, чи потрібно при подачі на номінацію вказувати дитину, що була народжена у Канаді і є її громадянином і чи потрібно буде її потім вказувати на федеральному етапі?
-
Доброго дня. Знову питання щодо common law 🤦♀️ Вчора підписали декларацію в immigration Centre. І той нотаріус що підписував сказала що цього достатньо для IRCC, але можна ще звернутися до Manitoba Vital Statistics Agency а от для чого так і не надала чіткої відповіді… Я зустріла іншого нотаріуса яка минулого місяця завірила мої переклади і запиталась у неї. Так от інша сказала що не треба нічого завіряти у Manitoba Vital Statistics Agency 🤯 Хто знає де правда?) 🙏