Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Підкажіть, хто знає, будь ласка. Якщо під час аплікації змінити житло і адресу, то як бути? Просто повідомити офіцера і все? Дякую
-
Доброго дня усім) потрібна ваша допомога,шукаю квартиру в місто Вініпег, на якому сайті краще це шукати житло? Буду вдячний за допомогу)
-
Дякую)
-
Hello everybody, there's a two bedroom apartment for $1,200 at our building. It is available on December 1. If you interesting or know someone looking please let me know I’ll give you a contact to call about appointment. Address is 257 Enfield Crescent, Winnipeg
-
В даному випадку, людина ще не встигла подати ЕОІ. Попросила роботодавця дотягнути до одного відпрацьованого року, щоб отримати ці 40 балів за 1 рік досвіду. Чи правильно я розумію наступні дії? Варіанти: 1) Посидіти 2-3 місяці на ЕІ, повернутися до того ж роботодавця, відпрацювати 6 місяців і можна подаватися на SWM. 2) Піти відразу на іншу фірму, відпрацювати 6 місяців і можна подаватися на SWM. Все правильно?
-
Коли на номінацію заявку подаєте.
-
Я теж працюю на складі і здається що цей Нок підходить, роботодавець теж нічого про ноки не знав то ж просто ми разом перевірили цей нок і зійшлися на тому що опис збігається . Але я не знаю чи це є вірним рішенням , так як я тільки подався на номінацію і кінцевого результату ще не маю
-
Не впевнений , але я вказав собі так www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getAllExample&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=75101&CST=01052021&CLV=5&MLV=5&V=403378&VST=01052021
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо хтось стикався з таким. Батько дітей в Україні намагався підтвердити у нотаріуса дозвіл на подачу на PR (розлучені). Нотаріус сказав що вони не можуть такий документ завіряти. Що його треба переводити на українську, завіряти, а потім знову на англійську. Як таке може бути? Хто як робив?
-
-
Банк?
-
@banofbot