Імміграція до Манітоби
-
При перельоті хіба не треба?
-
А що таке оендінг?) Дякую за відповідь
-
Дякую. Але ФОП і ТОВ то зовсім різне. Я фактично рахуюсь у відпустці за власним бажанням.
-
Всім привіт! Я півроку проживаю в Канаді і працюю дистанційно через ФОП в Україні. Оскільки у мене є родичі в Канаді, з'явилася можливість отримати PR. І тут виникло питання, чи можу я вказати місцем роботи свій ФОП в Україні? Чи не виникне з цим проблем?
-
Немає спеціального терміну до закінчення. Ви можете одночасно мати на руках два чинних закордонних паспорта. Подавайтеся вже зараз, бо то не швидка процедура. Наприклад, в мого сина попередній паспорт закінчується у лютому 2024 — то я у лютому 2023 рочала полювання на слоти; записалася на початку травня на 3 червня, і аж 20 жовтня отримали нарешті новий паспорт :) подалася одразу на новий visitor record — от чекаю, бо може розгляд зайняти не один місяць, переживаю, чи встигну до завершення дії поточного документа отримати новий візітор рекорд
-
Мені теж той лист прийшов. Але грошей нема досі. Оплачував за номінацію ще в квітні.
-
In my shop u can buy Bookmakers Accounts with deposit and withdraw walets: 🎰 Bet365 Account🎰 Betfair Account 🎰 Bwin Account 🎰 UniBet Account 🎰 Ladbrokes Account 🎰 888 Account 🎰 Coral Account 🎰 BetVicor Account 🎰 Pinnacle Account Wallets 🎰 Wise Personal+Deposit 🏦 Neteller Account UK With 🎰 qonto bank 🎰 shine bank 🎰 revolut 🎰icard 🎰paysend 🎰 payeer 🎰 dukascopy swiss bank 🎰paydo 🎰 pingpongx 🎰 bunq 🎰 💸 Skrill Account UK With 🏦 Paysafecard Account ⭐️ Amazon account sell⭐️ eBay account sell ⭐️ PayPal account sell⭐️ Vivid bank account sell ⭐️ Cashapp btc enable account sell WhatsApp: 48694021094
-
1 рік.
-
Мається на увазі, лендінг. Тобто, якби прибуття до Канади і визнання вас постійним жителем Канади.
-
Зрозуміла, дуже дякую за підказку😊👌🏼
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, чому статус анкети знову змінився на Received? Засабмітили анкету 29 серпня, 29 вересня статус змінився на Assessment in Process, але сьогодні статус знову став Received. Чому так? У кого так було і хто знає причину? Буду вдячна за відповідь
-
Розумію, що мабуть недоречно, але пан Wes казав тут є представники MPNP, вони нічого нікому не повинні, але все ж таки мабуть вони можуть прояснити по вашому питанню. P.S. Чесно кажучи якось не дуже комунікація від MPNP. Але якщо вони працюють як Skeleton Crew, то все зрозуміло!