Імміграція до Манітоби
-
Це був квест)) написав три листа, і зміг додзвонитися- але тут без терпіння ніяк) постійно говориш з автовідповідачем, кудись перенаправляють та змушують робити все on-line. Але в кінці є- ви хочете звʼязатись з оператором? або замовити зворотній дзвінок? І те і те працює.
-
Панове експерти, не кидайте в мене капцями! Щоближче до подання, то більше дурацьких питань: створила профіль EOI для гіпотетичного кандидата, щоб подивитися, як йому система порахує й куди закине. Ввела нуль досвіду/CLB4 та інші мінімальні припустимі дані. Навіть якщо набрати максимум за ці критерії, то там 500. При підрахунку виявилось 1000-бальна оцінка для всіх, і добрати ще 500 за Manitoba Demand не видається можливим без Strategic initiative invitation (чи хтось взагалі таке має?). То так має бути чи то щось інше? Коли відбувається EOI draw з тими 500+, 600+, 700+… балами для рекомендації подаватись на номінацію, то як рахують і як може вийти стільки без тих 500 Manitoba Demand? 🤯🤯🤯
-
Колись читала тут, що дається до двох місяців на пошук нової роботи. Але точно не впевнена, бо ще не до кінця в темі🙈
-
-
Десь я щось пропустила, в мене було частини питань 😱 Спробую створить ще один. І, поки ви тут, ще питання: якщо я зараз працюю фулл-тайм на одній роботі і парт-тайм на іншій, з фулл-тайм звільнюсь, а на парт-тайм наберу більше годин чи знайду другий-третій-десятий парт-тайм, мене ж в SW0 закине? І тоді ongoing не рахується, але набираю понад 60, але ж в той же час EOI рахує ті 300 з чимось без 500. Вибачте, якщо заплутано пояснюю. Мій мозок здає позиції через таку кількість вхідної інформації
-
І можна набирати хоч сто парт-таймів? Мова/гроші/освіта є, бажання лишатись там, де зараз фулл-тайм, немає
-
Якщо ви відпрацювали 6 місяців фултайм і звільнилися, то можна йти по спецвибірці. Там всього потрібно набрати 60 кваліфікаційних балів по worksheet. 12 балів дають за роботу 6 місяців. Як тільки ви набираєте 60 балів для спецвибірки, то при вибірці вам зразу прийде LAA. Хай вас тоді бали ніякі не турбують Мова, гроші обов'язково
-
Дякую превелике!
-
Так, це є. Але не хотілося б знову втрачати час. Бо тягнеться ця вся пісня вже досить довго. І забирає багато нервів.
-
Так вже є, перевірив) але повідомлення закріплене 29.10, а мене звільнили і той час коли я все це шукав - це початок місяця. І саме 29.10 я написав mpnp. Дякую за Вашу роботу!