Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи повинен афідавіт бути на кожній сторінці перекладеного документа чи тільки в кінці документа. Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, видали листа з поточного місця роботи, роботодавець вказав зп ставку на годину. Зараз ще чекаю довідку від минулого роботодавця з України, вони рахують мою річну заробітну плату. Чи можуть вони теж написати просто місячну зарплату, маю на увазі ставку в місяць
-
Ок, не розіграш, а вибірка. Думаю що думка зрозуміла. Просто не могла зрозуміти на рахунок пріоритету.
-
На візу подаватися варто якщо ви плануєте виїхати та заїхати знов. В закріплених є відео як податися на візу з Канади.
-
Можна все в одному пдф.
-
Просто робите один пдф, де спочатку йде оригінал, а потім переклад. Але ж один пдф - один документ. На рахунок галочки не підкажу, хіба там таке є? Пам'ятаю, що були окремі файли для дипломів та оцінок, але все інше було в одному екземплярі.
-
@western9 Добрий день. Таке не тривіальне питання стосовно перекладів документів. У мене в дипломі вказано на укр і англ мові три спеціалізації магістр з міжнародного бізнесу, економіст, перекладач. Отже питання чи можу я сам собі зробити переклади всіх документів? І я маю надію що не треба перекладати диплом та додаток бо він на двох мовах?