Імміграція до Манітоби
-
Ніяка людина в здоровому глузді не буде брати квартиру,чи будинок без постійного статусу 😅 Там ніяких WP не вистачить стільки чекати . Я розумію що їм пофіг,але якщо будуть такі строки ,то людина зможе податися на федеральний,але не дочекається того AOR і все ворк перміт закінчиться , і до побачення всі гроші і зусилля на імміграцію . Нехай так подумають , хоча я розумію,що люди це номери та букви для них 😅 Вирости професійно ,коли ти роботу не можеш змінювати ,ото ви жартівниця ,може ще і в коледж вчитися за цінами для іноземців 💪😍
-
та якби, от думаю може почати бомбити їх дзвінками і листами щоб зрушити з місця.
-
На початку квітня.
-
For Skilled Workers in Manitoba applicants - it is the responsibility of the applicant to maintain their working status in Canada while we assess your application, MPNP cannot expedite a file due to the work permit expiry date. If your work permit is going to expire during the assessment process, you can go into “Maintained Status”, as many applicants do. Please see the Immigration, Refugee and Citizenship Canada website for further information: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/implied-status-extending-stay.html
-
Ні. All temporary residents have an automatically imposed condition that they must leave Canada at the end of their authorized period of stay. However, as per section R181, a temporary resident may apply to extend their period of authorized stay before it ends. If they have done so, their period of authorized stay as a temporary resident is extended by law until a decision is made [R183(5)]. Such a person is considered to have legal status as a temporary resident during the processing period
-
Не всі себе замикають і чекають ПР. Багато українців без нього вже змінювали роботу чи росли по кар'єрній драбині у своїй фірмі. Та й закінчити якісь курси, отримати сертифікати Вам також ніхто не заважає. Я не говорила про університети чи коледжі, на це мало хто піде і з ПР. Але навіть там дехто вчиться по нормальній ціні.
-
Ми чекаємо на 7 місяців. Пощастило тим, хто отримав швидше, зараз ми розплачуємося за це і чекатимемо ще невідомо скільки. Хто каже, що якщо "in process" буде скоро, то не правда. У нас такий статус із початку серпня. У відповідь на наші листи уряд надсилається стандартні відписки, що термін розгляду 6 і більше місяців
-
Ну я розумію , але ж треба розуміти ,що то не просто так люди пишуть про очікування ,якби їх це не зачепило ніяким чином,то ніхто б не писав нічого . Саме в роботі і проблема для багатьох . Бо не кожен роботодавець буде чекати поки вам відповідь нададуть на зміну роботу , та і інше . 🥲
-
Ви в курсі чи ні ,не знаю . Що б змінити роботи без номінації має бути той самий NoC,та згода офіцера . Це не так,що о клас нова роботу і пішов працювати . У вас ж статистика скільки людей змінило роботу до номінації ? Багато це 20-30 ? 😅 Дуже мало людей по спец вибірці їдуть .