Імміграція до Манітоби
-
Я продавався до 14 го червня отримав запит на біометрію This letter refers to your application for permanent residence. On July 31st, 2018, biometrics (fingerprints and a photograph) became a requirement for some IRCC applicants. Your application was received on or after July 31st, 2018. After a summary review of your application, it was determined that requirement applies to you. Please submit the payment within 30 days from the date of this letter.
-
Може якщо подавались до 14 червня, але вони прийняли у систему після цієї дати, тому запросили біометрію? 🤷♀️ Те правило, на яке вони зіслались було тимчасово зняте для аплікантів з Канади, але в червні його повернули знов.
-
Вітаємо, Michael! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
На провінційному етапі в особистій інформації вказую інформацію тільки тих, хто імігрує зі мною. В решті вкладках я також про них не згадую? Освіта і далі. Уточніть please
-
Добрий день! Мене звати Анна, я пропоную заняття з англійської мови діткам і дорослим 💻Уроки проходять в інтерактивному форматі, включають: читання, письмо, аудіювання та розмовну практику в цікавій ігровій формі. В своїх уроках я використовую навчальні відео, квести та відеоігори, які ми проходимо разом. До кожного учня маю індивідуальний підхід, враховуючи рівень та інтереси. Школярам допоможу надолужити шкільну програму. Ми будемо розвиватись у всіх напрямках, які допоможуть оволодіти мовою. Це: ✅ аудіювання ✅ читання ✅ писання ✅ граматика ✅ розширення словникового запасу ✅ і найголовніше, отримаємо незамінні навички комунікації англійською мовою. Саме остання навичка допоможе як умога скоріше будувати і використовувати в мовленні конструктивні речення та вільно спілкуватись на будь-які теми. ⏰Тривалість заняття - 60хв 💸 Вартість -300грн (онлайн) Також пропоную заняття business English, які напряму допоможуть в роботі у вашій сфері Разом підберемо програму, для того щоб ви за короткий термін мали змогу використовувати англійську мову по вашій спеціальності. Це є першим кроком для вашого кар‘єрного зросту ⏰Тривалість заняття - 60хв 💸 Вартість -400грн (онлайн)
-
Я подавалася 22 травня
-
Ось таке в статусі про біометрію
-
Якби перездавати треба було, вони б прислали передусім лист-запрошення на біометрію для основного апліканта, а прийшов саме на дитину 🤔
-
У вас зарахована біометрія, але є запит на медекзамен
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, хто скільки очікував часу після подачі на номінацію?
-
Так, то чоловікові треба пройти медекзамен
-
Вітаємо, Денис! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua