Імміграція до Манітоби
-
Друзі, відгукніться хтось якщо у вашої дитини є study permit, і ви робили work permit (дитині 15), то за якою схемою це робити? Якщо я заповнюю аплікацію від його імені та з його даними нам тільки Temporary Visa пропонують. Чи мені потрібно свої данні заповнювати і потім якось додавати інформацію що це сину? Бо я щось не можу зрозуміти.
-
Там є питання чи ви хочете працювати 20 годин of campus, але ж то для студентів коледжів, а він школяр. То я відповідаю ні, може треба yes писати. Я тому і питаю в тих хто може так заповнював
-
Вітаємо, Єгор! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
хтось, будь ласка, може пояснити що це означає? наприклад якщо work permit до 2025, можна подати на його extension? Those in Canada under the CUAET measures have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary resident status in Canada through the CUAET measures.
-
Доброго вечера. Питання про переклад документів - розумію задавали не раз - але я з іншого боку - а у Вінніпеге є платні перекладачі з українського на англійський? Щоб прийти заплатити і готовий переклад завірений забрати. Чи все через Імміграційний Центр?
-
Треба мати оригінали і роздруковані копії та їх переклади, щоб завірити
-
В імігріційному центрі не перекладають, а лише завіряють переклади.
-
Щиро дякую🌸 Я відправила квитанцію в той же вечір, але не бачу ніяких апдейтів, не розумію чому:( Підкажіть,будь ласка, через скільки після сабміту Ви отримали інстукцію, що робити далі? Така ж ситуація і з паспортом сина, відправила, а там досі вісить нам потрібні доп доки:((
-
Зробіть скан копії своїх документів і відправте ці електронні копії перекладачу в Україні і не морочте собі голову. Контакти багатьох перекладачів раніше тут люди скидали у чаті, пошукайте.
-
Доброго вечора Хто стикавсся з відновленням біометричних даних? Загубилися під час переїзду
-
Чесно кажучи, незнаю. Ви зателефонуйте і уточніть, або зайдіть до них, для цього апойтменту не потрібно