Імміграція до Манітоби
-
Хто скаже? От реально назвіть хоч одного політика, який наважиться це сказати. Я от спілкуюсь з ними час від часу і поки ніхто не сказав, ні навіть не натякнув на такий фантастичний сценарій. Однак, якщо хтось хоче вірити у якесь чудо, то це ваше право.
-
А я каду буде. Ваше слово проти мого. Моя думка базується на тенденціях плину війни, міжнародній політиці та проміжку часу коли всі хотів заїдуть остаточно, а у перших заїзавших буде закінчуватися строк віз. У гіршому випадку продовжать перміти, а потім скажутььщо ті хто перебував понад 4 роки отримають пр.
-
Безперечно. І Канада також дає таку можливість тим, хто цього хоче. Є понад 80 різних імміграційних програм для отримання статусу ПР. Хто хоче - отримає через одну із імміграційних програм. Хто не захоче - поїде назад або буде працювати на закритому дозволі на роботу, якщо вдасться знайти такого роботодавця
-
Все що десь там в кого закінчується то на загальних підставах зараз. PR також.
-
Безперечно. Однак, наші волонтери - це ті люди, які були на початках програми, які спілкувались і з федеральним урядом і з провінційним. Це люди, які безпосередньо брали участь в тому, щоб українці сюди приїхали Ми бачимо тенденції в уряді. Ми знаємо, як приймаються рішення. Тому не розказуємо байок і не даємо примарні надії.
-
Так, безперечно. Однак, це нічого не змінить. На жаль, з кожним роком підтримки для України буде менше. Не тому, що змучились, а тому, що кожна країна буде мати свої власні проблеми та виклики. Наприклад, вибори. Наприклад, поки до цих пір не дуже зрозуміло, чи новий уряд Манітоби буде готовий продовжити підтримку українцям.
-
ті хто хоче тут залишитись, буде щось робити (піар), Канада хоче працьовитих людей які будуть прикладати зусилля для того щоб тут залишитись, а не тих хто сидить на попі рівно і чекає в морі погоди. Вони і так вже підштовхнули і допомогли в першу чергу сюди попасти.
-
Нажаль це може призвести до незворотних наслідків.