Імміграція до Манітоби
-
Достатньо буде диплому з університету?
-
Добрий вечір! Шановний Wes, допоможіть, будь ласка, розібратися в моїй ситуації. Я в липні подалася на номінацію, статус досі 'отримано', в жовтні я одружилася, мій чоловік громадянин та уродженець Канади. В Україні у мене син, 20 років, студент. Я його підкріпила до своєї заявки. Після одруження я повідомила ircc про зміну статусу. Та запитала чи буде швидше, якщо чоловік виступить спонсором, щоб швидше отримати пмп, та пояснила що довго сина не бачила, та хочу міняти прізвище. Необхідно злітати в Україну, щоб змінити внутрішній паспорт.... Отримала відповідь, що можна подати заявку на нову програму. Але у мене питання, чи може мій чоловік додати до заявки мого не виїзного сина?
-
Будь ласка, перечитайте мої повідомлення ще раз. Я кажу, що розмови про дарування ПР - це просто казки. Дуже небезпечно розпускати такі фантазії, бо є люди, які цьому повірять. На сьогоднішній день є рішення уряду про те, що депортація до України порушників імміграційного законодавства поставлена на паузу. Це є тимчасовий захід.
-
Мінімум в1
-
В Німеччині було, і мабуть, залишиться, що треба 15 років на пмп відпахать, і не користуватися соціальними виплатами! Й німецьку здать на бі айнц
-
Канадський "трамп" - Максим Берн"є (Maxime Bernier) зі своєю популістською Народною партією пролетів на останніх виборах, не отримавши навіть одного місця в парламенті. Поки інших кандидатів нема. Однак, люди втомились від Трюдо за останні 8 років, а тому високі шанси, що прийдуть консерватори, які зменшать темпи імміграції.
-
Все ок, не ображайтесь, але врахуйте стан людей з дітьми, хворими батьками і інше, хто не має можливості вивчити мову бо треба кормити чимось тих дітей... І на останок, всі ми мріємо не про PR в Канаді а про можливість повернутись в свій дім, свою неньку від Сяну до Дону, де мир і спокій... Але поки є москаль нам не дадуть жити на своїй землі... Ось приклад з окупованої частини Запорізької області ...
-
Дякую! В Україні я не здавав біометрію, за віком. Так прийшло Biometric Collection Letter, але лінку немає.