Імміграція до Манітоби
-
Як все складно, голова йде обертом 😞
-
А якщо контракт в якому вказано що я є тимчасовим працівником 4 періоди по 3 місяці, пʼятий період це пробейшен і потім я буду зарахований я постійний робітник з першого мого робочого дня. Це буде рахуватися як неперервний стаж? Чи це окремі періоди по три місяці?
-
Якщо закінчується короткостроковий контракт, чи можна йти по SWO, отримати безстроковий контракт від того ж роботодавця і далі йти по цій програмі?
-
Я про це і питаю, якщо людина оформила візітор рекорд замість ворк перміт , чи може вона отримати 3 тисячі допомоги? І якщо так, то як відкривати у банку рахунок ? якщо сін номер при візітор рекорд отримати неможливо чи можливо ?.
-
Ви напевно не так зрозуміли. Вам можуть видати або Ворк Перміт, або Стаді Перміт, або Візітор рекорд. Все це простими словами документ на аркуші А4. З ними можна отримати допомогу. Якщо це суто гостьова віза без жодного із таких документів, то наскільки я знаю - ні
-
Тобто це люди, які щойно приїхали і у них не було пермітів до цього? Або я можу просто переподатися і спробувати зробити замість 2025 до 2027? Я просто ставлю себе на місце людей, які будуть це узгоджувати і я була б здивована, навіщо тобі перміт, подавайся на PR
-
Я не дуже розумію, навіщо подовжувати перміт до березня, маючи AOR або навіть без AOR, але вже на федеральному етапі, якщо є а) вірогідність отримати PR в рамках дії WP і б) можливість подовжити його пізніше, якщо встигнути не вдасться, адже підстави об'єктивно є. Взагалі я читаю багато де, що люди подаються на подовження WP до березня, але ще ніхто так і не відповів, на яких, власне, підставах і на який термін їм ці перміти подовжують, якщо ми всі заїхали мінімум в 2022-му і мінімум до 2025-го відкриті перміти є у всіх
-
Дякую
-
Треба зняти обмеження з ворк перміту, яле прочитала, що зараз вони приходять через 3-4 місяця після запиту. Якщо я зміню адресу є якась можливість повідомити про це, щоб новий перміт туди вислали? Хтось зтикався з таким?