Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. В аплікації у розділі adaptability, settlement plan (page2) - your intended occupation in Manitoba, запитання стосовно регуляції професії стосуються тільки апліканта? Там вказано- "Is your occupation....." Тобто, чи потрібно ще розписувати про дружину?
-
Добрий день, чи хтось вже працює на self employment, є декілька запитань , відгукніться будь ласка, дякую, гарного дня
-
Тут була людина, яка писала до MPNP щодо роботи на іншу людину, яка є self-employed, то MPNP вислали пояснення, що локальний роботодавець має бути історію фінансової стабільності, проводити операційну діяльність у Манітобі та мати зареєстрований бізнес у Манітобі. Вони такі речі розглядатимуть під мікроскопом.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо у мене достатньо коштів на рахунках в Канаді, чи обов'язково зараз, при заповненні аплікації MPNP, вказувати нерухомість в Україні? Це не є проблемою, в принципі, але не маю підтвердження вартості (оцінки майна) і не хотів би чекати, поки її зроблять....
-
Ми додавали док файл з таблицями
-
Так, а коли закінчилися рядки перейшли до док файлу
-
Так
-
Знайомі писали пояснені, у них 2 дітей. Ще раз додали скани паспорта, вказали, де стоїть той штамп про продовження паспорту, дали лінк на закон України, де про це говориться. Також пояснили, що не можуть зараз їхати, і чекають візит консула і як тільки зможуть, то перероблять паспорти. Це було у жовтні чи листопаді 2022. Запит прийняли, ПР надали. Але! Це тільки одна така успішна історія, яку я знаю (може бути інші, але я не знаю таких). Всі решту мусіли у терміновому порядку переробляти рапорти, IRCC ніяким чином не хотіли приймати протерміновані паспорт