Імміграція до Манітоби
-
Я зрозуміла. Дякую.
-
Друзі ніхто не замовляв довідку про несудимість зі Швейцарії?
-
Друзі, отримав кілька однотипних запитань у приват. Що потрібно вказувати на федеральному етапі за останні 10 років, якщо весь час працював неофіційно, наприклад на СТО чи займався ремонтами? Непрофесійна думка (не є інструкцією для виконання) така, що дехто із аплікантів вказував це період як self-employed, детально розписував, що робив, які послуги надавав. IRCC не запитує вас на тому етапі чи ви платили податки і чи мали всі ліцензії. Їх цікавить чим займалась людина і чи це можна перевірити. Дехто з аплікантів навіть вказував адреси об'єктів, де робили ремонти та контакти клієнтів та партнерів. Як тут діяти, це тільки вам вирішувати. Якщо ви вважаєте, що імміграційний консультант вам краще розкаже про що писати, або придумає за вас вашу історію, то напевне йдуть до них та платіть $1-2К за ті послуги. Але пам'ятайте, що ви і тільки ви є відповідальні за подану інформацію у вашій анкеті, а не жоден консультант. *Велике прохання не писати у приват.
-
Це все зрозуміло, дякую,коли влаштовувалися на роботу на словах все погодили,але ще треба пропрацювати кілька місяців ( в загальному буде трохи більше 11 місяців) але джоб офер треба підргружати вже зараз. То от попросили на роботі,а вони не можуть второпати чого зараз а не безпосередньо перед звільненням
-
Шановна группа, скажіть, а волонтерство в Манітобі зараховується як трудовий стаж?
-
Добрий день. Вибачаюсь, якщо задаю питання, що вже тут були: 1. Job offer чи employer’s letter це теж саме? Якщо на роботі дають лише letter чи це задовільнить вимоги задля подачі на номінацію по програмі SWO? 2. Якщо в мене був закордонний паспорт на моє дівоче прізвище 15 років тому і в ньому були візи з країн, в яких я була лише як турист, і цей паспорт в мене відібрали в установі коли видавали новий на моє нинішнє прізвище- то чи маю я десь його відкопати, щоб при оформленні документів для номінації предʼявити ці старі мої візи за старим прізвищем? Спасибі!
-
Може хто знае, якщо я заповнюю заяву на номінацію, і у мене два диплома (середне спеціальне та вища освiта), мені потрібні на обидва дипломи ECA report чи на вищу освiту хватить? дуже дякую
-
Hi my CELPIP score is Listening 5 Reading 5 Speaking 6 Writing 6 How many points i will get in SWM? Can anyone tell me how to count it please