Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Потрібна порада. Спілкувалася сьогодні зі знайомою, яка нещодавно отримала PR і вона перекладала закордонний паспорт. На питання, навіщо, адже він двомовний, відповіла, що в українських закордонних паспортах не всюди перекладене місце народження і через це вона перекладала весь документ. У мене в паспорті, виявилось, воно також написано от так, звісно, я так і подала, без перекладу. Чи варто зараз перекласти і дослати як доданий документ? Апплікація на номінацію ще не розглядалася.
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 I am checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 DM on telegram here for more details. Thanks and remain blessed ✌️
-
Доброго дня. Не знайшов схожої ситуації у пошуку. Я головний аплікант. 10 місяців працюю на одного роботодавця, але коли починав - то була парт тайм робота по документах, через кілька місяців підвищили посаду, і після перевели на фул тайм. В цей час на парт таймі просто брав додаткові зміни, щоб назбирати 30год/тиж. Питання: 1) чи вказувати цей Канадський досвід у розділі про роботу за останні 5 років? 2)як правильно вписати цей досвід - ділити на періоди( де часткова де повна) чи просто написати що було фул тайм, там де було 30+годин?
-
@banofbot