Імміграція до Манітоби
-
Щойно прийшов лист LAA по SWM
-
На тому порталі де ви сабмітили заявку можна скачати зип файл з усіма документами, що ви аплодили.
-
Підкажіть будь ласка, прийшов портал і потрібно загрузити фото. Потрібно робити нові, чи ще раз скинути старі можна?
-
За ссилкою вище працює все, тільки що перевірила
-
Якщо фото не старіше 6 міс, то можна старі
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login спробуйте з іншого девайсу
-
Якщо у вас є оцінка нижча за 4 , то тест не зараховується і не приймається
-
Скажіть будь ласка, чи обовʼязково щось писати в settlement plan щодо планів роботи не головного апліканта, бо бачу що в відео лише плани головного апліканта + я так розписала багато за себе що не має куди ліпити інформацію про плани чоловіка😄
-
Але я тоже не шарю ,якщо я припустимо два-три місяця був в відпустці (з січня 2022 місяця до березня ) і не жив на одному і тому самому місці ,а тиждень там,тиждень там і я чесно не пам'ятаю де я всі рази жив а мені треба адресу вказувати то що робити тоді ... Дальше то ми вже поїхали в Францію до дружини сестри і адрес є ,чекали там поки получили візу .
-
Але я тоже не шарю ,якщо я припустимо два-три місяця був в відпустці (з січня 2022 до березня 2022 ) і не жив на одному і тому самому місці ,а тиждень там,тиждень там і я чесно не пам'ятаю де я всі рази жив ,а мені треба адресу вказувати то що робити тоді ... Дальше то ми вже поїхали в Францію до дружини сестри і адрес є ,чекали там поки получили візу ,але в заявці я вказував що я просто був в Гамбурзі від січня до березня ... А адресу яку писати .
-
Тобто окреме поле? Там page 1, page 2, page 3 Як його знайти?