Імміграція до Манітоби
-
В якому нічого такого нема, про що Ви кажете.
-
Можемо лишити цю розмову, але Ви все даєте необгрунтовані поради. І це сумно.
-
Референс з роботи, що це мається на увазі? Довідка така ж як на номінацію? Дякую 🙂
-
Не по ЕЕ, але то нема значення взагалі. Мені здається федеральний етап однаковий для іміграційних програм 🤔
-
Я не додав жодного зайвого документа. Напишу свою історію.
-
І я не мав на меті Вас образити. Вибачте, якщо Ви так прийняли
-
Як довго чекаєте вже? Не маю на меті сперечатися чи щось доводити, але в якісь формі бачила речення, де просять додати всі документи, які кандидат вважає небхідними і які потенційно можуть полегшити перевірку і прийняття рішення 🤷♀️
-
Добрий вечір, маю одне запитання. Маю 2 дипломи магістра. В одному з них є переклад на англійську мову, але він не співпадає з моїм імʼям і прізвищем в паспорті. Як мені бути в такій ситуації, не подавати його? Чи є ще якісь шляхи виходу з даної ситуації?
-
Безперечно. І у багатьох просять додаткові документи. А у багатьох не просять, бо досить тієї інформації, яку надали. Ситуації в усіх дуже різні. Немає однакових аплікацій. Чиясь успішна історія не означає, що у інших буде точно так само без додаткових запитів.
-
Маю на увазі, що офіцери перевіряють кандидатів однако прискіпливо і мають право запросити будь які додаткові документи, якщо в них є питання.
-
Ні, не можна. Тільки ПР-картка або The permanent resident travel document (PRTD) is a temporary official document proving your status as a permanent resident in Canada. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5529-applying-permanent-resident-travel-document.html
-
Це досить зрозуміло. Ми обговорювали ци воно того варте. А кожен сам вирішить.