Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть please. Якщо дитині 18р і хоче знятм обмеження з work permit, він має подаватися вже з свого кабінету? Чи я можу подати його з свого як дитину. До якого віку діє правило?
-
Підкажіть, будь ласка, чи правильно я вказав в ЕОІ 4 роки. Працював за межами Канади з 08.2014 по 12.2021 в одній компанії (7 років 4 місяці) та з 12.2021 по 12.2022 в іншій (1 рік). ЕОІ була подана 30 жовтня 2023 року. Якщо відрахувати 5 років з моменту подачі ЕОІ до 10.2018, то виходить 4 роки 1 місяць. Чи можна було вказати 5 років?
-
А хто вже подав на федералку, довго чекали/чекаєте хоч якоїсь звісточки? Просто цікаво, на що розраховувати Ми подалися 1 жовтня, майже 2.5 місяці минуло, ще навіть номеру не отримали 🥲
-
В чому тупість? Як то кажуть, фільтруйте базар трохи. Ситуації бувають різні. Тим більше, людина пояснила чому немає ідентифікаційного коду. Знаю людей, які мають ідентифікаційний код, але він десь в Україні, на пам'ять не пам'ятають, рахунку в українських банках не мають зараз і стикнулися з такою самою проблемою, як і авторка того коментаря
-
Дякую
-
На цьому тижні відписували кілька людей в чаті, що отримали AOR, подавалися всі на початку серпня.
-
Дякую, тепер розумію, що можна розслабитися до весни😅
-
Бляха усі візи є вже…як з цієї тюрми втекти до Канади..?! Люди вже бачу планують щось, а тут сидиш гаєш час…
-
Тому що не всім легко здати тест. У деяких є діслекція та подібні відхилення. Їм складно. Але якщо це звичайна людина, краще мову здати. Комусь прийдеться її вчити більше ніж іншому, що робити. Мова дає бали такі необхідно коли або дуже молодий або старий и балів за вік мало (або взагалі немає)
-
Через 4 місяці AOR