Імміграція до Манітоби
-
卡戴珊
-
Друзі, підкажіть, зробив мані ордер за закордонний паспорт, на сайті написано що мані ордер потрібно зробити на імʼя consulate general of Ukraine in Toronto, але що в банку що в Канада пост кажуть що це занадто довга назва і вони не можуть внести повну назву, зробив на імʼя consulate general of Ukraine, це не буде помилкою?
-
🤷🏼♂️ От така була програма
-
Здраствуйте) Ищем людей в наш коллектив ) От нас вы получите: -Поддержку 24/7 -Бесплатное обучение -Заработок от 2100$ -Приятный коллектив и бонус в конце обучения) Если вы хотите что-то поменять в своей жизни, или попробовать получить полезные знания пишите ( + ) в лс👩💻
-
Всех приветствую, ищу людей на удалёнку, оплата достойная, жду все в лс
-
Вітаю. А де робили? Я нещодавно робила в СIBC, без проблем.
-
Ну бачите вам пощастило, тому що ми самі чули як тій леді відмовились робити сін намбер
-
Короче, сьогодні батьки друзів прилетіли до Торонто. Кажуть, що Cuaet позначку ставлять тільки після скандалів і тільки тим, хто має letter of introduction про перміт. Більше 20 людей тупо відіслали, сказали, щоб подавалися онлайн. Хоча люди мали роздруковані CUAET applications, де також було вказано , що планують працювати, але не було letter of introduction. Таке враження, що залежить від офіцера, який обслуговує рейс.
-
Взагалі треба ж мати той лист про Work Permit. Я знаю, що його мало у кого перевіряли, вле це не правильно. То були так звані послаблення для українців через війну. Зараз люди, хто їде сюди, вже мають більш зважені рішення, тож і правила повинні бути чітко дотримані. Моя думка. Тапками не кидатися
-
Взагалі правила мають бути однаковими для усіх учасників однієї програми. Все конкретно розписано покроково і по факту при перевірці переглянуто. А так мені це нагадує Україну. Комусь можна без документів із вписаною дитиною в паспорт, комусь - вже прям усі документи за списком. Потім усі ті моменти лише ускладнюють життя тих, хто прилетів «не за правилами, а із спрощеннями» до Канади. Ті ж черги для виготовлення паспортів, які наразі виникають. Ми летіли минулого року - всі документи були роздруковані. Навіть у дитини з 4 місяців був закордонний паспорт. Для мене було дивним, що офіцер у нас взяв лише паспорти. Нащо тоді вказувати - роздрукуйте лист і надайте при отриманні work permit
-
Дивно, не можу сказати точно чи буде це проблематично чи ні. Але можна спробувати подзвонити в посольство та запитати. В них на сайті є телефон.