Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, з такими питаннями: Чоловік у січні буде мати 6 місяців роботи на фултаймі. Дивлюся на SWM. Посада, яка була зазначена у офері - Mechanical Service Technician. Згідно з фактичними обов’язками він має teer 2, але ця професія вимагає сертифікат, якого в нього немає. Чи має сенс просити на роботі, щоб писали, що він helper (teer 5), тоді сертифікат не потрібний і треба здати мову? Чи потрібний сертифікат і на якому етапі? Може хтось стикався з таким питанням? Чи я щось не вірно розумію? Чи наприклад, якщо виконати умови SWO (гроші, досвід, освіта) і набрати 60 балів, то буде простіше? Дякую.
-
Друзі щойно отримали Work Permit в аеропорту Монреаля, з позначкою куает…, проте тільки з обмеженням працювати в Онтаріо( так як рік тому при подачі вказали що більш за все поїдуть туди) А летять вони до Вінніпегу
-
Я про мову розумію, дякую велике. На SWO мова також потрібна. Тому будемо здавати. Я не можу розібратися з сертифікатом професії Механік. Якщо його отримувати треба 100% , то це час - навчання і іспит. Як тоді можливо податися на номінацію? Занизити кваліфікацію? Чи я щось дійсно не розумію. Дякую
-
Попросили офіцера виправити на Манітобу чи взагалі зняти обмеження по локації роботи, чекають на результат
-
Номінація провінції не визначає вашого статусу. Грубо кажучи для федерального уряду це ніщо. Номінація провінції - це просто документи, який каже "от ми цю людину оцінили на те, чи зможе і хоче вона жити в провінції і чи зможе успішно знайти роботу." Все. Видаючи номінацію, провінція рекомендує вам подаватись на ПР, а чи ви це зробите, чи ні - це ваш вибір. Сама по собі номінація не є імміграційним документом. Ваш статус визначає ворк перміт.
-
Я уточню, але ми розмовляли попередньо, їм сертифікат потрібний тільки у випадку, якщо чоловік буде робити інспекційний сервіс (аналог ТО), він його не робить, тому сертифікат не потрібний. Я просто читала вимоги у teer, і там пишеться, що ці обов’язки підлягають сертифікації у Манітобі. Хоча по факту ні. Тому хочу зрозуміти, чи якось вплине відсутність цього сертифікату в нього на розгляд аплікації? Дякую.
-
Можливо вже хтось з групи подавався як механік і має досвід. Буду уже вдячна за інформацію, якщо поділитеся.
-
Ще раз, в Манітобі тільки 9 професій, які вимагають сертифікації або зарахування до apprenticeship program до того, як ви почали працювати 1) Construction Electrician 2) Crane Operator - Mobile Crane Operator - Boom Truck Hoist Operator - Tower Crane Operator 3) Industrial Electrician 4) Refrigeration and Air Conditioning Mechanic 5) Sprinkler System Installer 6) Steamfitter-Pipefitter 7) Electrologist 8) Esthetician: сюди ж входить і майстер манікюру 9) Hairstylist www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/compulsarytrades.html
-
Дякую Вам. Буду розбиратися з кодом NOC. Мабуть я щось не так зрозуміла. Гарного вечора.