Імміграція до Манітоби
-
Добро вечора. Мій timeline отримання PR (фед.етап) 30 травня - submit application 17 липня- AOR 18 вересня- welcome to the PR portal 1 22вересня- portal 2 13 грудня - eCoPR. Дякую усім учасникам цієї групи за допомогу та корисні поради, дуже дякую всім адмінам групи і особисто пану WESу. Користувався інформацією виключно з цього чату.
-
А які зміни ви чекаєте?
-
Ну хоч підтвердження, що аплікація зʼєднана з security account, де можна переглядати повідомлення чи зміни до аплікації. Вони ж вказують, що після того як ви лінканули аплікацію вся комунікація буде через акаунт
-
Я цього не пам'ятаю, якщо чесно. Але я перевірила зараз і-мейл. В мене ніяких листів про це немає. Я зазвичай нічого не видаляю.
-
Підкажіть будь ласка на SWO контракт і 6 міс роботи ОНЛАЙН на роботодавця з Манітоби підходять? Дякую:)
-
Ці гроші потрібні вже на етапі ЕОІ, адже подаючи ЕОІ ви декларуєте, що ці гроші у вас уже наявні. Гроші мають бути постійно, адже ви також повинні їх показати на федеральному етапі, і у багатьох просять ще раз підтвердили кошти вже перед запрошенням до портал 1