Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будьласка, дублюю питання Працював 1,5 року в Україні Потім рік перерва І 8 місяців працюю в Канаді Усе це можу підтвердити справками Виходіть клеймити можно 2 роки (1,5+0,8=2,3) робочого досвіду?
-
Між роботами немає бути перерви, тому тільки рік. Або чекати ще 4 місяці
-
Тільки рік, вам точно відповідали вище
-
Дип пошту довго чекали?
-
І ще маю питання якщо я в розділі Other хочу додати пояснення (маю парт тайм у Манітобський компанії але стаж не клеймила в банківських стейтментах 3 рази у місяць є зарахування від цієї компанії) я просто пишу листа ? Чи треба цей лист якось оформлювати вказувати фамілію?
-
Підкажіть а де саме в аеропорту треба питати про ворк перміт?
-
Я прилітаю в торонто але аеропорт хамілтон там є таке теж?
-
А що за автомат?
-
Типу IBOX, там є укр мова. Потрібно відсканувати першу сторінку паспорта, дати відповідь на пару запитань і зробити фото! Коли закінчите видасть декларацію у вигляді папірця на якому дальше робитимуть позначки маркером і потрібно буде здати його при закінченні контролю. Там все зрозуміло і просто!
-
Ось такі таблички я використовувала, щоб додати або розшири інформацію у формі IMM 5669
-
отримала поштою новий ворк перміт ( на новий паспорт) хочу добавити до аплікації на номінацію вибрала «add documents», тип тут тільки «others» підписати просто що отримала новий ворк перміт? нічого більшк не пояснювати? І добавити відсканований, звісно)