Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні розмовляв з працівниками тур агенції через яку подавав паспорт на вклейку в Варшаву з України, так от якщо на дитину не прийшло запрошення то можна відправити дитячий паспорт до Варшави, але шанси 50/50, тому що цитуючи того співробітника посольства "я вклею, моя колега вклеє що поруч сидить, а за інших я не відповідаю"
-
Мій чоловік має пмж в Україні і ми уже в Канаді. Продавався по CUAET як і українці. Но ми в шлюбі. Тобто продавався як чоловік громадянки України. А от якщо тільки має посвідку.. не знаю. Потрібно прочитати офіційному сайті Канади. Якщо для резидентів України такі ж самі умови як і для громадян- то може сміливо подаватись.
-
Люди в червні здавали... і ще досі чекають ((
-
Доброго дня. Хто в серпні-вересні здавав біометрію в Кракові? Вам прийшло запрошення на вклейку візи? Скільки часу чекали?
-
Доброго дня. Чи може людина маючи посвідку на постійне проживання в Україні подаватись на візу. Бо знайомий хоче так зробити, але я кажу що це маячня.
-
Дуже дякую
-
Варшава, Відень, Торонто, Вінніпег. Виліт в 6.50. Приліт в 20.40. 5 годин в Торонто для отримання ворк перміту. Ціна нормальна. Багато дуже варіантів передивитися. Це самий нормальний
-
Усім , дуже дякую !!!
-
Гарна ціна
-
користувалась сервісом Aviasales
-
так, багаж включено
-
Це уже з багажем?
-
за 1,5 місяці до відльоту купила квиток. Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег. за 450$
-
Шукайте через Kiwi.com маршрут Европа-Вінніпег. Але оминайте краще все що летить через Лондон. Потім, знайшовши оптимальний маршрут, переходите на сайти авіакомпаній і купуєте квитки безпосередньо у авіаперевізника
-
Доброго дня , планую летіти в Канаду , точніше в Вінніпег , порадьте будь ласка як правильно прокласти маршрут , не ща всі гроші світу . Можливо хтось може поділитись досвідом ! Усім дякую