Імміграція до Манітоби
-
Багато хто робить витяг з ДІЯ
-
Доброго дня, підкажіть куди ви відправляли конверт для отримання довідки про несудимість з України? В Торонто?
-
Чи потрібно його перекладати?
-
Отримав але українською мовою :(
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи потрібно на government етапі здавати повторно біометрію? Прийшов лист з запитом оплатити біометрію. Але в наступному листі, де треба було link you application to your online account, після додавання аплікації в акаунт видно, що підтягнулись дані попередньої біометрії, яку здавали при отриманні візи півтора роки тому і в розділі біометрія написано що здавати не потрібно.
-
Там наче був варіант англійською навіть
-
Добрий день, я зараз заповнюю заявку для сина підлітка на ворк перміт (зараз в нього стаді перміт), він навчається у хай скул. Чи вірно я відповіла на ці питання?
-
Якщо на це питання відповідаю yes то пише що він може потадись на ворк візу і працювати за межами кампусу.
-
Коли закінчила відповідати на питання, пише що вам потрібна віза на повернення в Канаду (ми зараз в Канаді). В чому я помилилась?
-
Потрібно буде здавати ще раз, після оплати біометрії через деякий час прийде запит її здати.
-
Доброго дня! Хто робив закордонний паспорт в Європі? Допустимо, якщо вже живемо в Канаді. Виїхати, зробити паспорт та повернутись? Як то робити? Які у Вас були реальні терміни? Особливості та деталі. Дуже прошу допомогти порадою
-
Всем привет. Кто может подсказать? Подаемся на номинацию с женой через друзей. Жена по образованию юрист, работала юрисконсультом. Но вот только юрисконсульта нет по определению в канаде, не смог найти такой нок. Нашли только юриста (лоер) , но это больше похоже на адвоката, т.к. в определении сказано, что нужна лицензия и так далее. Так что по определению ближе paralegal, но переводится как помощник юриста, что вроде тоже не совсем похоже на юрисконсульта. Вот и не знаем, как правильно указать ее при подаче. Нагуглить смог, где люди задают такие же вопросы, но ответов нет.
-
К стати, по ноку 42200 это Паралегал и смежные профессии... и нам это лучше, так как требование к английскому 5, а жена сдала на 7-6. Но хочется быть уверенными, что нам данный нок подходит? Или же правильно выбрать нок 41101 ( Lawyers and Quebec notaries) ?