Імміграція до Манітоби
-
Відмітив, це для того щоб вибрало по swo? але в мене є він є, я працюю на іншій роботім фултайм
-
Good evening guys. I need your advise. How do you think when I apply for extension of work permit may I leave the link for an officer that describe according to what I want to extend it (Extensions of TR status Ukrainian nationals and their family members in Canada under CUAET may apply, fee exempt until March 31, 2024, to extend their TR status for up to 3 years or until passport or biometric validity (whichever comes first). Or it would be better just ask officer to extent it and wait full of hope for answer?
-
Вітаємо, Yuriy Yakovenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Паспорт моєї дитини виготовили в липні, доставили в кінці жовтня(((
-
Відпишуся 😊 доки тихо
-
Всі де є відмітки