Імміграція до Манітоби
-
Розкладу вибірок не оголошують Гавермент має відпустки зараз
-
На провінційному 0, на федеральному не знаю
-
Так, на сайті ж теж вимоги написані . Робили і мед огляд і відбиток
-
Чи потрібно буде дитині 14 років проходити медкомісію чи здавати відбитки?
-
Вклейка займе біля 4 тижнів
-
Я запитую про вклейку візи в паспорт, бо дитина приїхала по фоіл-лесс візі. Я намагаюся найти відповідь чи має сенс запускати запит на вклейку візи, якщо ми чекаємо на федеральному етапі.
-
1.Питання вище було про 14 річного. 2. При заповненні заявки на стаді перміт і на візу також, коли ставиш дату народження то пропускає система. Не знаю як для 5 років чи 1 рік… треба читати інструкцію до заповнення заявки. Візи одобрили на імʼя наших дітей 8 та 14 років. Але може то вийняток, бо розуміють що більшість людей не читають вимоги до заповнення
-
Про яку вклейку ви пишете? Якщо вам прийде запит на біометрію чи медогляд на федеральному етапі, то там буде вказано на кого саме в сім'ї цей запит прийшов.
-
А, зрозумів. Якщо дитина не планує кудись виїжджати за межі Канади і потім повертатися в Канаду, то віза їй, по суті, не потрібна. Для перебування в Канаді вистачає або візітор рекорд, або стаді перміт.
-
І я не зустріла тих age restrictions, про яких ви питаєте.
-
Ось скрін з проекту
-
Проблема в тому, що коли тебе поставлять на облік, то зможуть "вручити" електронну првістку. Неявка=кримінал, блокуввння рахунків, депортація і т. д