Імміграція до Манітоби
-
Ще питання, якщо я ЕІТ intern in Engineers Geoscientist Manitoba. Я повинен у розділі на федеральному етапі про membership and association with organizations вказувати це? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Або краще не писати там нічого?
-
В Канаді
-
Скажіть будь ласка чи хтось цього тижня записався на виготовлення паспорта
-
Ви ставали в Е-чергу?
-
Так, десь три дні тому до Едмонтону
-
Я давно чекаєте?
-
Як давно?
-
Підскажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що судячи з чеклісту документів на подачу на громадянство, довідка про несудимість не потрібна буде з України, якщо увесь час проживати в Канаді? Original police certificates or clearances from each country where you were present for a total of 183 days or more in the four (4) years immediately before the date of your application. If you are unable to obtain a police certificate, provide an explanation in the space provided in question 6 M on the application form. Consult How to get a police certificate (police check) for specific and up-to-date information on how to obtain police certificates from any country.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, на самому першому етапі, коли тільки заповнюєш анкету на сайті. Там є питання про досвід роботи. Досвід роботи повинен бути саме по професії по якій ти працюєш зараз чи взагалі? Бо та професія на якій зараз досвід до року, а взагалі роки 3 набереться, але зовсім інша робота