Імміграція до Манітоби
-
а ок, я не подавався, нехай інші прояснять, думаю що автоматично коли відповідали на питання анкети воно вже "зарахувало", також вже після подачі на номіцію якщо виявиться шо ви не набрали 60 (не підтвердили наприклад освіту чи досвід роботи, і т.д.), заявка буде rejected
-
Ага, я зрозумів. А на якому етапі тоді я маю підтвердити ці самі бали ? Типу що я набрав більше 60? Дякую
-
Аа ясно, я зрозумів. Дуже дякую вам )
-
Ще одне запитання по цій програмі SWO там є пункт про навчання. Типу яка в мене освіта, в мене два диплома по 4 роки але дипломи та освіті здобута в Україні. Це питання стосується Канадської освіти чи взагалі будь якої не залежно від місця, країни де я її получив ? Дякую дуже )
-
Доброго вечора! Може хтось підкаже, що я маю робити? В минулому році я подавала налогову декларацію і мала оформити особистий кабінет. Нажаль я цього не зробила. Зараз мені потрібний цей кабінет. Як його зробити???
-
Вітаємо, Александр Рыбка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це питання не для цього чату. Зверніться до бухгалтера.