Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Питання до ФОП Коли Ви перекладали податкові звіти, то як це виглядало? В мене звіти 2019, 2020 у вигляді фото декларацій, які здавала особисто в Податкову. Звісно, нема з собою . Оригінала нема. 2021 через Дію подала, тому єв електронному вигляді. Але через те, що таким чином подала- нема печаток та підписів. 2022 та 2023 не подавала . Штрафи за запізнення всеодно у війну не йдуть. А в мене пише помилка та не прикріпляються звіти ніяким чином. То вирішила поки забити. Як перекладали та завіряли Ви? -чи прокатить з фото показати , щоб могла показати інформацію за 2019, 2020 - чи прокатить перевести звіт в податкову з дії за 2021, але не буде там печаток та штампів Останні два роки так і напишу, що дохід такий-то, у зв'язку з воєнними діями не звітувала Будь ласка, допоможіть. Я не основний аплікант. Ця робота не впливала на бали
-
Дякую! В мене ж кабінет та ключі, забула про це😄 Адже два роки в паралельному світі якомусь себе почуваю Точно☺️ Дуже дякую, зараз же спробую
-
Я писала вище, що вже визнається для economic mobility pathway pilot, так шо може скоро і для інших програм будуть приймати 😁
-
Я писала вище, що вже визнається для economic mobility pathway pilot, так шо може скоро і для інших програм будуть приймати 🤞
-
Так, це я знаю. Того і намагаюся все дізнатися, щоб зробити висновки до мого ПР. Я вже чекаю портал 2
-
Ні, немає :( але ситуація нестандартна. Можливо, я повинна єю опікуватися? А не мої батьки
-
Дякую. Тобто на даний момент ніякої можливості отримати пр для неї немає 🤔
-
-
Навіть ті роботи, що були менше 6 місяців?