Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, ! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую 🙏
-
Кілька годин разом з чергами усіма. Якщо без черг-то досить швидко. Паспорт,ВК,свідоцтва про народження дітей,у мене ще прописку кожної дитини просили показати,УБД(якщо є).Напишете заяву і нададуть довідку ,що не підлягаєте мобілізації.
-
Дуууже дякую Завдяки Вашій відповіді я все знайшла Тобто Ви перекладали звіти, квитанції та завіряли в імміграційному центрі? Не дивлячись, що там нема печатки та підписів, достатньо номерів, які присвоєно? Це останнє по тому питання. Просто я хвилююсь, що там стільки перекладати, дуже довго, щоб недаремно) якщо скажуть в центрі, що має стояти якась печатка або ще щось
-
Дуже дякую ☺️ Так, я тому без печатки працюю, бо зручно. Тоді запитаю тих, хто сам переводив , завіряв в імміграційному, чи не треба було А Вам безмежне дякую
-
Після оплати треба надіслати їм квитанцію через вебформу. Потім прийде запит на біометрію і там вже буде інструкція, де проходити. Запит цей може прийти через тижні або навіть місяці після того як ви надіслали квитанцію.
-
Може прийти через пару тижнів навіть
-
Буде ще один лист з кодом для резерву біометрії
-
Є хто з квітня чекає
-
Вітаємо, Jeffrey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua