Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here!!
-
По балам спеціаліст, як магістра вам порахували?
-
З житлом більше має справу New Journey Housing, є україномовні працівники. З роботою напряму (щоб вам «надали» роботу) - такого немає. Треба шукати. Є immigrant center, manitoba start та схожі організації, які навчають ЯК шукати роботу, складати резюме, готуватися до інтерв‘ю
-
Якщо ви очікуєте, що видадуть житло та роботу- то ні, не допомогає. Таких організацій нема. Welcome place взагалі працює з біженцями, допомагає складати запити на отримання статусу біженця, отримати їм дозвіл на роботу, тощо. Це не центральна організація для українців
-
Я робила wes, там магістра дали
-
Так. Це тільки номінація
-
Swm - подали в травні, отримали в кінці листопада. Вийшло 6 міс і 1 тиждень
-
Доброго дня. Під час заповнення EOI запитують про кількість грошей на рахунку. У мене є кредит на автомобіль, і певна кількість грошей на savings та інвестиційному рахунках. Питання: чи я маю вказувати ці гроші з урахуванням кредиту (тобто віднімати їх від суми яка залишилась до погашення кредиту) і вказувати мінусовий баланс чи просто вказувати ту суму, яка є на рахунках без урахування кредиту? Дякую
-
Дякую
-
Там є строчка gdzie wysłać, там знайдете адресу