Імміграція до Манітоби
-
Відкрита реєстрація на безкоштовний вебінар по оподаткування. Мова українська. http://mpaccountingwpg.com/events/
-
Зрозумів,просто думав це питання більше до міграційних моментів,документи і тд.
-
Щоб змінити українські права на манітобські потрібно надати два документи підтвердження адреси,чи це так ?Питаю томущо,отримав хеслкард на готель ,а за пару днів уже зняли будинок і з банку маю войд чек на нову адресу,писав онлайн форму в манітобаХелс для зміни адресу,але в самій карті то старий адрес і хтозна коли нова прийде на новий адрес,та і взагалі якщо прийде.Може бути договір оренди як доказ адреси,чи потрібно щоб адрес вказувався на документах?
-
Саме це і цікавить, тому як мій рівень ще зовсім низький на мою думку, і я був здивований 5тірці
-
Здавав рік тому IELTS (було 6 в загальному) і нещодавно у веларку поставили 7 по кожному з екзаменів. Як на мене веларку непорівнянно легший екзамен ніж IELTS. Для успішного зданого IELTS потрібно розуміти структуру екзамену мати уявлення про написання різних видів листів і есеїв різного типу. Читання також, в IELTS є академічний текст у веларку такого не було. Але це моє бачення раптом в когось був інший досвід...
-
Підкажіть можливо хтось може порадити, якщо здав тест у веларку на 5 балів, можна пробувати здавати тест щоб отримати сертифікат чи там важче і є варіант що я неотримаю clb4?
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, якщо робота по документам part time, але фактично виходить 35-40 годин на тиждень, така робота може бути зарахована після 6 місяців для подачі на pr? Роботодавець пояснює це тим, що на фулл тайм в них же набрана квота.
-
Привіт всім! Дуже потрібна допомога! Потрібно собачку, породи міні такса, з Києва перевезти до Канади, по можливості до Вінніпега. Може є хтось готовий привезти до Торонто. Винагорода 500 доларів. За переліт собаки так само буде сплачено. Відгукніться хто зможе! Прошу звертатися до особистих повідомлень. Заздалегідь дуже дякую за увагу!