Імміграція до Манітоби
-
Я розумію. Я просто подався по SWM ( без тесту ) .. а тепер так думаю шо може по ЕЕ варто було пробувати
-
Приблизно тиждень.
-
Я відео не дивилась, але можливо там дублювали імена апліканта і депендантів, бо то треба. В адресах достатньо тільки англійської.
-
Ці роздили йдуть в одній формі іmm5669, де на початку ви вказуєте імʼя людини на двох мовах. В результаті то буде виглядати так як на фото, а далі вся інформація англійською.
-
Мається на увазі імена та прізвища людей, а не назви міст чи країн.
-
Так для форми imm5669. Там ще є форма imm5406, де ви вказуєте всіх родичів близьких. Там також треба буде прописувати імʼя та прізвище родичів на двох мовах.
-
Ще ні, чекаю на портал 2
-
Доброго вечора! Почала працювати фулл-тайм з 31 липня, маю контракт до 31 березня, тобто мій контракт на 8 місяців і на разі поки не відомо, чи подовжить його мій роботодавець. Якщо так, то наступний контракт буде вже на 12 місяців. В лютому планую подаватись на номінацію. Підкажіть, будь ласка, в такому випадку яка програма підходить - SWM чи SWO?
-
Вітаємо, Oleksandr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua