Імміграція до Манітоби
-
У вас талант, Дмитро , читати мої повідомлення , і вкладати туди смисл, якого там нема . Я не писав про українців по СВМ. По вашому ж відео роблю коментар, ви там розповідаєте скільки людей обрали за якій місяць по СВМ, потім по СВО здається , і потім «а тут спецвибірка» . То ось по спецвибірці людей меньше , ніж по свм . А не українців там і там .
-
Було б непогано чекати декілька місяців) Але зараз чекають люди по півроку і більше А найбільше незрозуміліше,що деякі люди отримають номінацію за 1-3 місяців,коли інші чекають 10 місяць
-
За 10 місяців не відкрити аплікацію- це просто топ . Не до запитів ,нічого не приходило . Кейс супер простий . Немає там жодної логіки , кожен офіцер відкриває те що хоче - це єдине пояснення . Враховуючи ,що на провінції не перевіряється судимості і т п . Я просто не розумію ,навіщо збільшувати квоти ,якщо не взмозі це опрацювати 😅 Залишили б як було ,де хоча б в 6 місяців вкладались . Божевілля.
-
Привіт, підкажете будь ласка, досвід роботи за останніх 5 років, також можна вказувати рік у Канаді? І ту ж роботу як прив'язка до Манітоби?
-
Так, підкажіть, будь ласка: якщо людина (не я) протермінував ворк перміт на рік, (через те, що паспорт довго виготовляли), подався на новий (чомусь у паперовому вигляді), і прийшла відмова, і лист покинути країну за 30 днів. Чи є якісь варіанти? В нього тут дружина і діти, в них з документами все ок.
-
-
В чаті ще не бачив ,щоб у когось подібне було . Ну це ще раз каже проте ,що навіть статус змінити складно,щоб людина хоч розуміла ,що коїться . На листи не відповідають,статуси не міняють . Невже важко клікнути мишкою один раз ? Ніколи не зрозумію цю логіку .