Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви додали свою заявку на IRCC портал, він може бути там. Мені лист на біометрику прийшов через тиждень після оплати. Але тільки в цей кабінет.
-
Добрий день, тобто якщо мої діти до 11 років пройшли мед дослідження більше 12 міс тому, то вони повинні пройти ще раз перед тим, як подавати на продовження візітор рекорд ?
-
Дуже дякую за відповідь!
-
У нас обох залишився рік і 2 місяці я на федеральному етапі, але ще не отримала номер AOR
-
Підскажіть будь ласка, якщо я буду подаватись на новий ворк перміт -то і стаді перміт мого сина теж треба міняти? (ми прилетіли у квітні 22)
-
Сьогодні на роботі розпитали. Залишу тут, може, комусь знадобиться. Компанія може вас зареєструвати на apprenticeship Manitoba, тільки потрібен підпис у аплікації. І потім вона може роздрукувати підтвердження, що ви зареєстровані в apprenticeship Manitoba. Нам надали разом з нашою аплікацією. Ми ці документи можемо підвантажити при подачі на провінційному рівні. Картка про реєстрацію прийде пізніше, наче, після 1-го екзамену (це для industrial electrician).
-
Як швидко проходили мед огляд ? Чи є черги зараз ?