Імміграція до Манітоби
-
Так, все вірно ви вважаєте Місяць тому була у посольстві в Торонто. І там нотаріус саме це і сказала, що це спростить надання певних документів і в Україну з Канади, і навпаки. Тобто можна просто буде знайти нотаріуса, зробити документ, поставити апостиль і все, він має чинність у обох країнах
-
Так , дякую. В мене дві) друга мігрує
-
В моєму кейсі я звільнилася і на момент отримання номінації була безробітна, пояснила офіцеру в емейлі причину.
-
Ще один таймлан отримання статусу ПР: Подали на номінацію: 26-Feb-2023 Номінація провінції: 9-May-2023 Подали на ПР (федеральний етап): 22-May-2023 Запит на біометрію: 4-Nov-2023 Portal 1: 29-Nov-2023 Portal 2: 8-Jan-2024 Отримали ПР eCoPR:12-Jan-2024 #timeline
-
Норм )) а я гадав то ваши таймлайни з отримання )) тим не менш ))
-
Вітаю ще раз ) Дмитра вітаю з отриманням пр )) Підкажіть будь ласка, хто робив фото для продовження ворк перміту - ви строго слідували гайдлайнам щодо розмірів фото ? Наприклад там вимога, що між підборіддям та маківкою потрібно щоб було 31-36 мм Намагаюся зробити в фотошопі, але не виходить Напишіть хто як робив і чи ходили до фотографа ?
-
Навіщо, система пропускає дальше.
-
Це не погано 720.
-
Підкажіть будь ласка є ще в когось аплікація в обробці в офісі Сідней Нова Шотландія? Я не знаю як ще до них звернутися щоб дізнатися чому затримка в 7,5 місяців після AOR. Звертання на звичайну веб форму нічого не дав.
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
-
Я перепрошую. А що то є, “portal 1 i 2” ?
-
О, це якщо я переїхав на іншу адресу я зможу їм про це повідомити в portal 1. Бо треба було б 😅