Імміграція до Манітоби
-
Така відповідь прийшла: This refers to your application for a visitor record in Canada. According to our records, you already hold a valid visitor record and TRP. As a result, you may wish to consider applying for a temporary resident visa instead. For more information on how to apply for a temporary resident visa. Should you need to travel urgently, please note that you retain the option of applying for a new temporary resident visa (or for a new work or study permit) at the Canadian mission responsible for your country of citizenship or responsible for the country where you will be lawfully admitted. Since processing had not already started on your application, you are eligible to receive a refund of your processing fees for this application. Our financial office has been notified; please be patient as this procedure may take several weeks. Your file has now been closed and no processing will take place. If you wish to submit a new application, you will have to resubmit all required documents and pay new processing fees. Thank you for the interest you have shown in Canada. Link your paper application to your online account For some paper applications, you can get detailed application status and your mail online. You can do this by linking an application to an online account. Through your account, you will be able to see the most up-to-date information about your application.
-
Ну коли 2 роки ще дійсного, то я теж не розумію навіщо. А ось коли видали лише на рік і тут виявляється що після не можно буде подовжити, це я розумію. Чесно кажучи я вже другий день не живу через це, не розумію чому не можно після цього з поясненням що закінчився паспорт і ось зробили новий, бо ВП був лише на рік, зробити новий ВП. Хоча б раз для того щоб встигнути пройти весь процес.
-
Зараз люди просто переживають за свій легальний статус в Канаді. Залишилось два роки по WP, а раптом тільки перший етап номінації займе 2 роки...🥹
-
Ну останнім часом походу все до цього йде🙈
-
Я абсолютно згодна що треба бути в країні легально! Це дуже важливо, тому я не розумію як так виходе що якщо тільки прилетів і не було можливості до цього отримати новий паспорт , як тоді людині не можуть бути ота б раз дати новий на основі того, що старий був усього на рік. Ну це можемо довго розмірковувати, як кажуть ніхто нікому нічного не винен
-
Ну от, всі ж читають про досвід подачі один одного тут в чаті. З одного боку, в Україні, на жаль, досі триває війна. Тобі дали WP, треба шукати роботу, навіть з досвідом і сильною англійською це може займати місяці, потім відпрацювати ще 6 місяців...Потім пишуть про те, що вже когось депортують, по порушили легальний статус перебування, CUAET до 31 березня, а потім - низькі шанси на отримання WP по LMIA. Потім довгий термін розгляду номінації. Вертатись, наприклад, нікуди. В такому випадку, люди намагаються спробувати отримати ще додаткові роки на дозвіл на роботу, щоб не порушувати законодавство країни і поки ще є програма CUАET. Тому, на мою думку, тут людей можна зрозуміти, і немає нічого осудливого
-
Але це теж дивно ,як люди хочуть робити ВП ,якщо старий ,ще наприклад 1 рік дійсний ,хіба можна подавати на новий ,якщо старий ,ще рік дійсний
-
Зараз багато людей в такій ситуації, що паспорт закінчиться, і не встигають ні як зробити новий ,і мають малий срок по ВП ,і як буде далі теж ні хто не знає.
-
Ось цього, вибачте але я не разумію. Так я розумію- ніхто,нікому,не винен і все таке! Але це просто пастка якась для людей. Я розумію що це вже пора б зробити платним. І ось кожен хто хоче може подовжити за гроші! Це логічно і справедливо. А бо зробити по одному подовженню на кожного, не встиг якщо ще за 3 роки імігратувати, тоді будьласка шукай інший варіант як залишитися. Але ж ця ситуація загоняє людей в пастку. Вибачте за емоції, просто вже нерви здають трохи🤪