Імміграція до Манітоби
-
To demonstrate your level of English proficiency, all applicants (except those currently working in Manitoba in TEER 0, 1, 2, or 3; previously NOC 0, A or B) must submit valid official results of an MPNP-approved language test immigratemanitoba.com/immigrate/policies/language-proficiency/ Тобто тест здавати не потрібно (потрібно у довідці від роботодавця указати “ready for the job English (clb 4)“
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка: 1) Людина приїхала до канади на невеликий період, зробила мед екзамен, та поїхала. Зараз планує вертатися. Чи можливо отримати ворк перміт без обмежень в аеропорту? 2) Десь чув, начебто навіть від IRCC, що якщо є обмеження на ворк перміті, то можна пройти мед екзамен який підтверджує що ти здоровий, і цей мед екзамен можна додавати до існуючого ворк перміту і працювати. Це правда, чи вже сам собі щось придумав? Дякую
-
На більшості роботах ці обмеження не заважають
-
Людина вже має ворк перміт. Міняти в аеропорту його не будуть. Зняти обмеження з ворк перміту можна онлайн і до 31.03.2024
-
Такі обмеження як Agricultural occupations, наскільки мені відомо, забороняють працювати "з їжею"
-
Доброго вечора підкажить як правильно порахувати термін праці за 5 років ? 11.12.2008 – реєстрація ФОП 27.05.2023 – ліквідація ФОП 20.06.2023 – вийшов на роботу в Канаді по сьогодні там же працюю Який термін праці вказувати за остані 5 років ? по факту\документам не працював 1 місяць я вказую по SWM - 4 чи 5 років ?
-
На даного етапі - теплиці, але точно знаю, що з цим обмеженням не брали на завод Maple Leaf (м'ясний завод)
-
Яка сфера цікавить? Працювати поваром? Взагалі без проблем
-
Це ферми
-
Після прильоту податись на зняття обмежень. Нічого про завод не знаю. В усіх закладах громадського харчування обмеження в ворк перміті не мають жодного значення.
-
Дякую
-
Вітаємо, Egor! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А де ці бали рахувати? Гугл мені не допоміг знайти ні таблицю ні калькулятор.