Імміграція до Манітоби
-
Я тільки ЗА . Якшо ви праві . Просто я стільки раз тут стикався з тим що різні люди говорять різні речі особливо по телефону… шо треба дочекатись публікації на сайті (
-
Я чув про це вчора. Один канадець вчора зателефонував до IRCC і ось, що він написав у фейсбук. Однак, відразу попередження, що це є офіційна інформація: AN IMPORTANT UPDATE ABOUT MARCH 31 and CUAET VISAS CUAET holders who are already here in Canada will have until March 31, 2024, to extend or adjust their temporary status through these measures, free of charge. After a very long phone call with multiple levels of agents & managers at IRCC, I can confirm that the only thing of any interest in this MARCH 31 DEADLINE is the word FREE. Please do not panic about trying to extend or renew your CUAET. It can still be renewed AFTER MARCH 31, for a 3 year term. BUT -- you will have to pay the renewal fees. It will no longer be free. The MARCH 31 deadline is NOT the last date you can renew. Do not worry about getting a new visa unless you want to avoid the fees, and you have at least 3 years until your passport expires. Otherwise you can do it as the visa comes near expiry. As all of you know, it takes an extensive amount of time to renew your passports. Please check your expiry dates right away. If your passport expires before the expiry date of your CUAET visa, you need to make note of this. AND YOU CAN ONLY RENEW your Ukrainian passport 60 days PRIOR to the expiry. And getting that renewed or extended passport is a very long process. I've even heard that the consulate in Toronto doesnt have any bookings in the near future. HOWEVER - Be sure to get an application in for your renewal of the CUAET visa - WHICH WILL INCLUDE RENEWAL of WORK OR STUDY PERMIT!! and do this at least 90 days before your passport expiry. You can continue to work, study and use your existing CUAET visa until the new one is provided. Ще раз. Це інформація з дзвінка агентам IRCC, які не завжди подають точну інформацію.
-
Як говориться, я теж тільки за😂🙈 це дійсно зараз дуже важливо. І якого спитала 2 рази. Одинираз за візітор а другий за опен перміт. І її ходив питав після цього у іншого казав. Я сподіваюсь що він прав, бо це важливо. Тому і кажу може ще хтось подзвонить і спитає. Та буде кілька opinion 🙏
-
До 10 тисяч кадів взагалі не відмічаються в декларації. Якщо більше, то просто вписали в декларацію та й усе. Картки на касах працюють для оплати, навіть українські. Зняття в банкоматах обмежено сумою 12500 грн на тиждень.
-
Як знайти інформацію про те, що ми пройшли мед огляд 1.5 роки тому назад. Щоб додати цю інформацію для wp.
-
Дякую, але ми не реєструвались. Можливо запит зробити? Може допоможе
-
Справа у тому, що робітники колцентра IRCC, це звичайні люди як і ми з вами, в них не вимагають якоїсь освіти чи певних знань, як, наприклад, у міграційних офіцерів. Ця робота кваліфікується як TEER 4 та влаштуватися туди можна навіть закінчивши лише школу. Авжеж їх там навчають, але це звичайні курси, нічого особливого. Тому завжди пам'ятайте, що вони не зобов'язані давати 100% правильні відповіді на конкретні питання, лише на загальні.
-
Тільки згадала про цей момент в відео. Дякую вам)
-
Можете знайти відповідь тут (таймінг 19:00) там був варіант написати лист пояснення, що результати надіслані до IRCC: youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=9ZzlqRE_s8p7IJ58
-
Не ваша, вірніше, а тої особи, що написала
-
Я не розумію, яку вона хотіла довідку? Трек? Бо результати медогляду не приходять звичайно людині. І офіцериповинні все бачити у програмі самі. Я думаю, що якщо ваша мама проходила медогляд, то переживати ні про що.
-
Я збираюсь прикладати “tracking sheet”. Бо результати направляють одразу на IRCC, якщо все добре (здорові)
-
Мені лікар за просто так надіслала рік потому 🥹