Імміграція до Манітоби
-
Напрямок залежіть від вашої відповіді в анкеті - чи ви зараз працюєте і маєте безстроковий контракт (емлоймент). Якщо так, то це SWM, якщо ви зараз не працюєте, але у вас вже є 6 місяців в Манітобі, або працюєте, але контракт на 1 рік тільки, то це SWO (спецвибірка)
-
Система розподіляє в залежності від терміну трудового контракту. Тобто якщо довгостроковий контракт, або без терміну дії, тобто постійна робота, то це SWM. Якщо контракт 6-12 місяців, або ви відпрацювали 6 місяців і звільнилися, то - SWO. Тобто якщо ви хочете подаватися по SWM необхідно отримати 6 місяців досвіду роботи й надалі там працювати
-
Вітаємо, Diana Ghazi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю. Питання: дитині виповнилося 18, де і як зробити біометріку, та 1 медичний огляд який ми здавали, який у нього термін і чи треба його проходити наново?
-
Доброго дня! Підкажіть хто надсилав форму у Німеччину для отримання довідки про несудимість , що ще потрібно надсилати у конверті крім заповненого бланка та чеку? Дякую
-
Вітаємо, Serhii Kovtunov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день Якщо подавались по SwM, а потім з тим же роботодавцем підписали контракт на рік (mpnp відправили зміни). Як це може вплинути? Чи перекинуть на SWO? Я вважала що контракт на рік, це довгострокова робота, тому для SWM норм, а зараз читаю, що це короткостроковий контракт
-
Вітаємо, Dmitry Kuzhym! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вони писали якісь додаткові листи на повернення грошей грошей?
-
Вибачте за питання але дуже переживаю за це не знаю що думати . Я подала заявку на провінційний етап . Моя заявка все ще в процесі і 18 числа мені прийшло повернення грошей на карту 500 доларів . Що це може означати ? Мій статус не змінився .
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html