Імміграція до Манітоби
-
Азбука-Харьков
-
Якщо дитині в квітні буде 6 років. Чи можу я зараз при зміні wp, поміняти йому з visitor на study
-
Вітаємо, Yuliia Ageienko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Привіт. Питання. У мене буде 4 роки підтвердженого стажу тільки в лютому. Щоб клеймити всі 4 роки, потрібно почекати до лютого, чи можна уже зараз подавати заявку?
-
Вітаємо, Любовь Билык! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Там є умова - на момент подачі зацікавленості, повинні бути виконані всі вимоги. Тобто, якщо клеймите бали за 4 роки, то вони повинні уже бути.
-
Маю питаннячко чи у всіх був дозапит після або до дзвінка до роботодавця?
-
Підкажіть будь ласка, щось я заплуталась. 1. Якщо мій чоловік пропрацює пів року і після буле працювати на тієї ж самій роботі, то це не є умова SWO? Треба звільнитись? 2. Чоловік як основний заявитель-він буде здавати екзамен з англійської. Мені теж треба як дружині буде здавати екзамен чи ні? Дякую
-
Вимога СВО - попередня робота. Так, що якщо в нього довготерміновий контракт - система автоматично перекине на СВМ. Якщо дозволяє тір і немає потреби в додаткових балах (якщо СВМ) - екзамен можна не здавати нікому. Для сво - екзамен головного апліканта - обов'язковий
-
Та тір не дозволяє не здавати.. мені теж треба здавати чи тільки головний аплікант здає?
-
Вітаємо, Александра! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю. Багато написано про те, що 31 березня закінчується програма CUAET, і що після цієї дати (якщо знову не продовжать), видаватись нові ворк перміти або продовжувати старі вже не будуть. І тут в мене питання, можливо хтось підкаже. В мене ворк перміт до липня 2025 року. Чоловік на даний час в Україні, в нього теж є віза CUAET та лист на отримання ворк перміту. Якщо він приїде в Канаду після 31 березня, я так розумію йому ворк перміт вже не дадуть. Чи зможе він на основі мого ворк перміту отримати свій? Чула, що таке роблять, але інформації конкретної знайти не можу. Можливо хтось стикався з цим?