Імміграція до Манітоби
-
друзі, а чи є можливість відновлення документу щодо проходження медичного огляду онлайн?
-
SWM timeline for Logistics Coordinator - 13201& 1 dependent: ЕОІ - 02/06/2023 LАА - 02/10/2023 Application submitted (provincial)- 04/08/2023 Nomination - 04/28/2023 Application submitted (federal) - 06/13/2023 AOR - 10/13/2023 Additional document request (update and submit original forms + CV) - 10/26/2023 Forms submitted - 11/6/2023 Portal 1 - 11/14/2023 Portal 2 - 12/1/2023 CoPr - 1/23/2024
-
Можна, у більшості його нема, job offer може бути і вербальним, де вам на співбесіді описують всі ваші обовʼязки і т.д. Вам потрібно буде надати лиш employment letter на провінційному етапі
-
Вітаємо, Serg A! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, шановні Ви не знаєте, чи можна подавати на SWM якщо нема Job Offer? Я запитав работодавця, і мені сказали, що вони взагалі такого не видають, та і вперше про таке чують
-
Я вже це зробила, в один день подавалися з Вами, відповідь : чекайте до 9-12 місяців) Бали дійсно не впливають ні на що, знайома отримала за 5 місяців, бал був щось десь ~ 612, вона в пулі сиділа місяць В мене теж 827, одна людина в заявці, ще чекаю і відчуваю чекати довго😂
-
Це мова йде про той Job Offer, який на наступний рік, правильно? А employment letter це те, де описано обовʼязки, кількість годин і т.д., правильно?
-
Тобто тут відмічати «так»? Просто мене дивує, що якись документ є раціональним. Це за нього більше балів буде чи що?