Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Я зараз буду відправляти фоіл візу на вклейку в Дюссельдорф. Поділіться досвідом: як заповнювали Консент Форм ? Яку доставку вказували і скільки за послуги платили ?
-
Дуже дякую. Гарного дня!)
-
З цим зрозуміло, дякую. Ще 1 якщо працював 3 роки за спеціальністю 5 років тому на фул-тайм, потім перерва рік, потім 1 рік не за спеціальністю фул-тайм 2 роки тому (зараз не працюю), то котрий досвід підійде краще?
-
Без сварок будь ласка. Хочете допомогти? Приходіть та підтримайте збір коштів на ЗСУ. Якщо постраждлали від війни, або просто «фінансово» переїхали з європи, або ж вже давно тут - немає різниці. Якщо такі сильні патріоти то можете прийти на вечірку, буде можливість нетворкінгу, погуляти і принести користь. Запрошуємо: facebook.com/events/s/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B7-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D0%B8-fu/618190143183200/
-
повiр, працюючи в Украiнi важкувато допомагати ЗСУ, а чим ми можемо допомогти проти рашкованьских ракет окрiм донату я хз
-
але наш
-
просто злий, та каша у головi
-
я не думаю
-
/Admin
-
я не дуже розумiю чесно кажучi що ти хочеш