Імміграція до Манітоби
-
Дякую за підтримку. Я подався ще у листопаді)) Тепер чесно кажучі чекаю коли дружина відпрацює пів року, у неї значно більший бал, бо я залишив універ на 3 курсі😭 Але у теж самий момент, тобто люди їдуть з інших провінцій -100 балів і це я такирозумію зараз стає критично. Бо бал не просто високий, ще зараз начали робити вибірки для тих хто вчився чи має родичів і тд.
-
В кожного по різному. Той лист по суті нічого не означає. В мене прийшов відразу після AOR, а порталу 1 ще досі не було (2 місяці вже пройшло).
-
Так, зробіть апойнтмент вже зараз. А тоді моніторте постійно їхній сайт, може хтось відмовиться. Сам так робив.
-
Так, тільки через апойнтмент.
-
Там на сайті реєстрації на біометрію нема Селкірку. Тільки 2 відділення у Вінніпезі. А інші найближчі, здається, в Реджайні і в Тандер Бей.
-
Знаю кількох людей, які подали ЕОІ наприкінці жовтня. І досі не пройшли вибірку і не відомо коли пройдуть. Всі на нервах, бо ще й роботи стало значно менше. Якщо підуть на ЕІ чи на іншу роботу, то доведеться наново 6 місяців працювати і лише тоді подаватися.
-
Дякую!
-
На імейл не прийде? Ми робили кабінет через rbc, туди заходити і шукати?